Helle Christine Røhrt

Rosenterapeut – NRF | Massasjeterapeut – NMF | Instruktør i babymassasje

Helle_RohrtUtdannelse

Helle er utdannet rosenterapeut, massør og diplomert massasjeterapeut fra Axelssons Body Work School i Oslo (1997 – 2001).
Hun er også utdannet babymassasjeinstruktør.

Erfaring

Helle har arbeidet i 13 år på ulike private klinikker .
Med sin lange erfaring som terapeut i Rosenmetoden har hun god innsikt i hvordan denne respektfulle berøringen påvirker kroppen til dyp avspenning. Tilbakeholdte følelser kan bl.a føre til kroniske muskelspenninger, smerter i ledd, begrenset pust og i tillegg en avstand til vårt «sanne» jeg.

Som massasjeterapeut jobber hun tett i det daglige sammen med kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør. Et slikt helhetlig terapeuttilbud gir særdeles gode resultater. Hun har særlig fokus på muskel- og skjelettproblematikk samt opptrening etter skader.

Siden 2007 har Helle vært babymassasje instruktør ved Clinic 1. Hun underviser i små grupper – maks 6 spedbarn med mor/far – og kommer på denne måten tett innpå samspillet mellom foreldre og barn. Hun har lang erfaring med å undervise i å kjenne, forstå og besvare barnets kroppsspråk og signaler.

Faglig plattform

Helles faglige fokus og visjon ligger i en direkte tilnærming til pasienten med vekt på god kommunikasjon, trygghet og ikke minst å bli møtt med respekt. Det er viktig for henne å ta pasienten på alvor. Se helheten i ethvert individ og jobbe særdeles spesifikt med bevisstgjøring. Hun har stor tro på at ved å våge slippe kontroll, hengi seg til behandling og enhver tilrettelagt prosess, både når det gjelder massasjeterapi og r osenmetoden , vil gi en enorm utvikling og resultatbasert fremgang. Kjernen ligger i det bredt tilrettelagte tverrfaglige samarbeidet klinikken har. Med Helle`s dybde både i det mentale, fysiske og psykiske aspektet er enhver pasient ivaretatt i et optimalt helhetlig perspektiv.

Helle`s treffetider er mandager t.o.m torsdager. Se for øvrig nettbooking for nærmere tidspunkt.

Rosenmetoden

Metoden er utviklet av Marion Rosen. Hun kaller selv metoden en massasje for sjelen, og sier selv at det handler om forandring fra den du tror du er til den du virkelig er.

Hvorfor Rosenmetoden?

Rosenmetodens respektfulle og bekreftende berøring påvirker kroppen til dyp avspenning.
Musklene våre kan ubevisst kontrollere følelser ved at vi holder pusten, «svelger ned», biter tennene sammen, setter opp en maske eller har tillagt oss et image/varemerke som ikke stemmer med virkeligheten av oss selv.
Over tid kan dette føre til kroniske muskelspenninger og smerter som begrenser både bevegelse, pust og livsutfoldelse. Rosenmetoden kan gi deg nye muligheter i livet når gamle mønstre og holdninger slipper taket.

Timebestilling